Quest Historie cadeau geven

Proefabonnement stopt automatisch

Wil je een geschikt cadeau geven voor iemand die dol is op geschiedenis, cultuur én lezen? Geef dan een abonnement op Quest Historie cadeau! In dit tijdschrift komen zowel grote als kleine geschiedenisverhalen aan bod en gaat de redactie in op vragen als: hoe is de hoed ontstaan? Hoe leefden de Vikingen? En waarom werd de ene schilder wel beroemd, en de andere niet? Quest Historie geeft je het antwoord op dit soort vragen aan de hand van prachtige foto’s, rijke illustraties, diverse wapenfeiten en gedetailleerde reportages. Smullen dus voor geschiedenis fanatici!

€ 50,00

Meer informatie over het cadeau geven van Quest Historie

Quest Historie vertelt diverse verhalen uit en over onze rijke geschiedenis. Altijd met een gezonde dosis humor en nuchterheid. De redactie haalt niet alleen onderwerpen aan uit het verleden, maar verbindt ze juist ook met actuele onderwerpen, vraagstukken en thema’s. Zin om iemand een fascinerende reis door de geschiedenis van mens en cultuur cadeau te doen? Dan zit je met de Quest Historie helemaal goed!

Waarom is een Quest Historie abonnement een leuk cadeau?

Een abonnement op Quest Historie geeft de lezer een flinke dosis geschiedenislessen cadeau. Kies zelf welk abonnement je cadeau geeft, en verras iemand bijvoorbeeld met 4, 6 of 12 edities van de Quest Historie, voor heerlijk veel leesplezier!

Geef een Quest Historie abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Geef iemand een Quest Historie tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau en laat hem of haar genieten van de voordeligste actievoorwaarden en deals:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief
✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde Quest Historie tijdschriftnummers
✔️ Het Quest Historie tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen
✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander
✔️ Bestel binnen één minuut het Quest Historie tijdschrift abonnement

Dus: waar wacht je nog op? Verras hem of haar met een abonnement op de Quest Historie!

Ook beschikbaar in het Quest Historie assortiment: