Quest Psychologie cadeau geven

Proefabonnement stopt automatisch

Zoek je een origineel, praktisch én leerzaam cadeau voor iemand die dol is op persoonlijke ontwikkeling en alles wil weten over menselijk gedrag? Verras hem of haar dan met een abonnement op de Quest Psychologie! Dit 100% down-to-earth tijdschrift vertelt alles over de menselijke psyche, ons gedrag en vragen als: wat zijn de uitdagingen van hoogsensitieve personen (HSP’ers)? Waarom is fysieke aanraking belangrijk voor je algehele gezondheid? En waarom geven sommige mensen in godsnaam een scheidingsfeestje? Je leest het in de Quest Psychologie!

€ 50,00

Meer informatie over het Quest Psychologie abonnement met cadeau

Elke editie van de Quest Psychologie bestaat uit 100 pagina’s die vragen en thema’s behandelen omtrent de mens en ons gedrag. Ook worden er verschillende vragen van lezers beantwoord, en worden er tips gedeeld over nieuwe boeken, gadgets en apps. De artikelen hebben een populair-wetenschappelijke insteek en komen altijd met een gezonde dosis humor en nuchterheid. Zin om een dosis persoonlijke ontwikkeling cadeau te doen? Dan is de Quest Psychologie de ideale keuze!

Waarom is een Quest Psychologie abonnement een leuk cadeau?

Een abonnement op Quest Psychologie geeft de lezer inspiratie, kennis en inzicht op het gebied van menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welk abonnement je cadeau geeft, en verras iemand met bijvoorbeeld 4, 6 of zelfs 12 edities van de Quest Psychologie, voor heerlijk veel plezier en kennis van de psychologie!

Geef een Quest Psychologie abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Geef iemand een Quest Psychologie tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau en laat hem of haar genieten van de voordeligste actievoorwaarden en deals:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief
✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde Quest Psychologie tijdschriftnummers
✔️ Het Quest Psychologie tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen
✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander
✔️ Bestel binnen één minuut het Quest Psychologie tijdschrift abonnement

Dus: wil je lekker veel psychologie-inspiratie cadeau geven? Geef iemand dan een abonnement op de Quest Psychologie!

Ook beschikbaar in het Quest Psychologie assortiment: