100% zweefvrij magazine over brein, psyche en gedrag

Quest Psychologie + Cadeau

Quest Psychologie informeert je over je eigen gedrag, en dat van anderen. De insteek van onze artikelen is populair-wetenschappelijk en 100% zweefvrij!

Kies je cadeau

Quest Psychologie + Cadeau

Quest Psychologie informeert je over je eigen gedrag, en dat van anderen. De insteek van onze artikelen is populair-wetenschappelijk en 100% zweefvrij!

12x Quest Psychologie + Oral B iO elektrische tandenborstel (t.w.v. €199,99) van €283,87 voor €149,99

7x Quest Psychologie + Ritual of Ayurveda set (t.w.v. €102,80) van €151,73 voor €49,99

100% zweefvrij

Quest Psychologie is hét magazine over brein en psyche. Het informeert je over je eigen gedrag, en dat van anderen. De insteek van onze artikelen is populair-wetenschappelijk en 100% zweefvrij! In elke editie vind je 100 pagina’s vol actuele psychologische onderwerpen met een verrassende invalshoek. Wat dacht je van: - Liegen is niet alleen slecht. Het kan je ook aardiger en gelukkiger maken. - Waarom is ‘nee’ zeggen zo moeilijk? - Lang leve het buitenbeentje! Anders zijn is (soms) heel fijn - Een scheidingsfeestje geven: waarom doen mensen dat? Naast langere artikelen brengen we in elk nummer psychologie-nieuws, beantwoorden we prangende vragen van lezers en geven we tips voor onder meer boeken, gadgets en apps. En dat alles op een nuchtere, humoristische manier, precies zoals je gewend bent van Quest.

Voordelen voor abonnees

Waarom is het hartstikke slim om een abonnement te nemen?

  • Je ontvangt Quest Psychologie elke twee maanden thuis, nog voordat het nummer in de winkel ligt.
  • Je krijgt minimaal 10% voordeel in de webshop van Quest.
  • Als abonnee lees je gratis digitaal via Tijdschrift.nl en én hebt daar direct na aanmelding toegang tot 3 maanden terug.
  • Je ontvangt 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement van Hearst.
  • Je profiteert van exclusieve kortingen en abonnee acties.
  • Je bent voordeliger uit dan wanneer je zelf naar de winkel moet gaan.

Elke editie

Vraag&Antwoord
Alles over brein, psyche en gedrag
Wetenschappelijk onderbouwd
EHBO: Eerste Hulp Bij Ongemakkelijkheid

Quest Psychologie abonnement met cadeau

Dit populair-wetenschappelijke en 100% zweefvrije tijdschrift over alles wat met je psyche en menselijk gedrag te maken heeft, is een heerlijk cadeau aan jezelf! Diverse onderwerpen komen voorbij – altijd met een dosis humor – zoals: wat zijn de sterke eigenschappen van hoogsensitieve personen (HSP’ers)? Waarom is fysieke aanraking belangrijk voor je gezondheid? En wat drijft mensen in hemelsnaam om een scheidingsfeestje te geven?

Meer informatie over het Quest Psychologie abonnement met cadeau

Elke editie van de Quest Psychologie bestaat uit 100 pagina’s die verschillende vraagstukken en thema’s bespreken omtrent de menselijke psyche, ons gedrag, onze gedachten en sociale interactie. Er komen verschillende lezersvragen aan bod en het blad geeft bovendien leuke tips voor nieuwe boeken, gadgets en handige apps. Zin in een dosis psychologie? Dan is de Quest Psychologie jouw ultieme lijfblad!

Geniet van een Quest Psychologie abonnement met een prachtig cadeau

Een abonnement op de Quest Psychologie is al een heel mooi cadeau aan jezelf. Waarom kies je er ook niet een heerlijk welkomstcadeau bij? Het aanbod aan cadeaus varieert elke maand, zodat je altijd een unieke keuze hebt. Wat dacht je van een online cursus over omgaan met (werk)druk, of een boek over sociale angst, timemanagement en andere interessante onderwerpen?

Waarom een Quest Psychologie abonnement met cadeau via actieabonnemeen.nl?

Als je een Quest Psychologie abonnement met cadeau bestelt via actieabonnement.nl, dan weet je zeker dat je profiteert van extra veel voordeel:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief
✔️ Krijg toegang tot de digitale editie van de Quest Psychologie
✔️ Bestel binnen één minuut jouw Quest Psychologie abonnement met cadeau
✔️ Kies een GRATIS welkomstcadeau bij je Quest Psychologie abonnement
✔️ Verleng of annuleer je Quest Psychologie abonnement gemakkelijk

Sluit vandaag nog jouw abonnement op de Quest Psychologie af, kies je favoriete cadeau en begin gelijk met online lezen. Veel plezier! De Quest Psychologie cadeau geven? Dat kan ook!