Quest Historie Proefabonnement

Proefabonnement stopt automatisch

In Quest Historie komen alle grote én kleine geschiedenisvragen aan bod. Hoe is de hoed eigenlijk ontstaan? Wat gaf de Vikings hun gewelddadige imago? Hoe leefden de Oude Egyptenaren precies? En waarom werd de schilder Rembrandt zo beroemd?

Quest Historie geeft je het antwoord op deze (en veel meer) vragen door middel van prachtige foto’s, rijke illustraties, diverse wapenfeiten en gedetailleerde reportages.

€ 50,00

Meer informatie over Quest Historie proefabonnementen

De Quest Historie brengt je verschillende geschiedenisverhalen met de nodige humor en nuchterheid. De redactie gaat zelf op experimenteel onderzoek uit, om er bijvoorbeeld achter te komen hoe het is om met een ganzenveer te schrijven – net als vroeger. Het blad gaat daarmee veel verder dan enkel verhalen over oude klassiekers als de Grieken en Romeinen, en haalt juist ook actuele onderwerpen aan.

Klaar voor een fascinerende reis door onze geschiedenis? Bestel dan jouw Quest Historie proefabonnement!

Met een Quest Historie proefabonnement zit je nergens aan vast

Als je nog niet zeker weet of de Quest Historie hét blad voor jou is, dan is een proefabonnement een fijne en laagdrempelige manier om daarachter te komen! Met een proefabonnement op de Quest Historie via actieabonnement.nl zit je namelijk nergens aan vast. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je het tijdschrift bezorgd wil krijgen: 4, 9 of 15 keer. Daarna stoppen we jouw proefabonnement automatisch. No strings attached.

Benieuwd naar de andere Quest tijdschriften? Bekijk dan hier het Quest magazine proefabonnement, Quest Junior proefabonnement en Quest Psychologie proefabonnement.

Waarom zou je kiezen voor een proefabonnement op Quest Historie via actieabonnement.nl?

Met een Quest Historie proefabonnement via actieabonnement.nl sta je nooit voor verrassingen. Nadat je de laatste editie van je proefabonnement hebt ontvangen, stoppen wij het proefabonnement voor je. Daarnaast profiteer je via actieabonnement.nl van nog  veel meer extra voordelen:

✔️ Je ontvangt van ons altijd de meest voordelige acties en aanbiedingen

✔️ Jouw Quest Historie proefabonnement wordt automatisch stopgezet

✔️ Je krijgt toegang tot de digitale editie van de Quest Historie

✔️ Je bestelt binnen één minuut jouw Quest Historie proefabonnement

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Zin in Quest Historie? Sluit jouw proefabonnement hier eenvoudig en snel af. Je krijgt dan ook direct toegang tot de digitale editie van het huidige tijdschriftnummer en kunt dus gelijk beginnen met lezen. Veel plezier!