Geef een abonnement cadeau

Geef een tijdschrift abonnement cadeau

Op zoek naar een mooi cadeau voor je beste vriendin, je vader of manlief, zus, tante of nichtje? Geef dan een tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau!

Een tijdschrift abonnement is namelijk niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een heel persoonlijk cadeau: je geeft iemand immers leesplezier in onderwerpen die hij of zij interessant, leuk en boeiend vindt!

Dankzij jou verschijnt het gekozen tijdschrift elke maand op de deurmat van de gelukkige ontvanger. Daarmee geef je hem of haar een rustig (lees)moment voor zichzelf. Hoe fijn is dat?

Welk tijdschrift abonnement geef jij cadeau?

Ons tijdschrift aanbod is zeer breed, zodat je het perfecte tijdschrift abonnement kunt kiezen voor de ander. Bekijk hieronder de opties met toelichting.

ELLE & ELLE Decoration
Geef iemand een one way ticket naar de wereld van mode, fashion en beauty met de ELLE! Is hij of zij gek van interieur design? Kies dan de ELLE Decoration editie, vol interieur inspiratie en tips over wonen, stijl en design.

ELLE cadeau geven of ELLE Decoration cadeau geven

Cosmopolitan
Voor jonge vrouwen is de Cosmopolitan het ultieme lijfblad. Geen onderwerp blijft onbesproken: van sekstips en relatieadvies tot cryptomunten en beauty trends.

Cosmopolitan cadeau geven

Harper’s Bazaar
De Harper’s Bazaar is het ideale blad voor vrouwen met ambitie. Het staat bomvol inspirerende interviews en reportages met bijzondere vrouwen, maar ook topics als reizen, cultuur, stijl en carrière komen aan bod.

Harper's Bazaar cadeau geven

JAN
Met de JAN geef je iemand glossy, liefde, humor en authenticiteit cadeau. Dit is een fijn blad voor bewogen 30+ers die alle ballen hoog willen houden in hun leven.

JAN magazine cadeau geven

Women’s Health
Geef de ander een gezonde en sportieve dosis inspiratie cadeau voor een healthy lifestyle met de Women’s Health. Met tips over training, voeding, liefde, seks, relaties en mentale gezondheid.

Women's Health cadeau geven

Men’s Health
De Men’s Health is het meest toonaangevende blad voor mannen die van een actieve lifestyle houden en alles uit hun leven willen halen. Met topics als seks, relaties, sport, voeding, mindset en meer!

Men's Health cadeau geven

Runner’s World
Wil je een blad geven aan een hardloop liefhebber? Kies dan voor de Runner’s World! Dit is hét blad voor de hardloop fanaat. Het tijdschrift geeft praktische tips, advies en inspiratie voor de beste hardloop sessies.

Runner's World cadeau geven

Bicycling
Laat de ander genieten van de fietswereld vol sportiviteit en avontuur met het Bicycling magazine! Bicycling is het grootste wielerplatform ter wereld en bevat inspiratie en tips op het gebied van fietsen, van beginner tot pro.

Bicycling cadeau geven

Quote
In de Quote word je op de hoogte gehouden van het Nederlandse bedrijfsleven. De Quote staat vol inspirerende ondernemers, topmannen en -vrouwen, carrière tips en mensen met geld. Het perfecte blad voor ondernemers met pit!

Quote cadeau geven

Quest
Quest behandelt allerlei onderwerpen als psychologie, techniek, wetenschap, natuur en psychologie: een flinke dosis braintainment dus! De Quest heeft verschillende aftakkingen: Quest Historie, Quest Junior, Quest Psychologie en Quest Puzzelmix.

Quest cadeau geven

National Geographic
Geef iemand adembenemende fotografie, diepgaande reportages en uitgebreide informatie cadeau over de wetenschap, natuur, cultuur, het heelal en onze planeet Aarde met de National Geographic. Voor reisliefhebbers bestaat er de National Geographic Traveler en geschiedenis fanaten kunnen hun hart ophalen aan de National Geographic Historia.

National Geographic cadeau geven

Waarom een tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau geven?

Geef iemand een tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau en laat hem of haar genieten van de voordeligste actievoorwaarden en deals:

✔️  Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️  Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde tijdschriftnummers

✔️  Het tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️  Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander

✔️  Bestel binnen één minuut jouw favoriete tijdschrift abonnement met cadeau

Welk tijdschrift abonnement ga jij cadeau geven? Bekijk het complete overzicht en geef eindeloos leesplezier cadeau!

Heb je een vraag?

Actieabonnement is een service van Hearst, uitgever van bekende tijdschriften zoals Men's Health, Quest, Quote, Cosmopolitan, etc.

Bel onze klantenservice via 088-024 54 99 (ma-vrij 9-17 uur).

Hearst Magazines B.V.
Moermanskkade 500
1013 BC Amsterdam

Contactformulier
Veelgestelde vragen
Verzendkosten