ELLE magazine cadeau geven

Cadeau-abonnement stopt automatisch

ELLE zit boordevol artikelen over mode, trends, beauty, health en cultuur. Ook word je voorgesteld aan bekende en minder bekende celebrities, kunstenaars, schrijvers, opiniemakers en ondernemers die interessante dingen te vertellen hebben. ELLE verschijnt 6x keer per jaar. Na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

30,00

Meer informatie over het cadeau geven van een ELLE abonnement

De ELLE magazines zijn geschikt voor alle vrouwen die zichzelf altijd willen blijven ontwikkelen en graag op de hoogte zijn van de laatste trends. De mooiste modereportages en inspirerende interviews komen elke maand weer aan bod. Alle verhalen zijn geschreven met de visie van de vrouw in het achterhoofd. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een vrouw? Een abonnement op de magazines van ELLE is dan een schot in de roos!

Geef een ELLE abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Het cadeau geven van een ELLE abonnement via Actieabonnement.nl is heel eenvoudig. Daarnaast profiteer je van heel veel voordelen. Je bestelt een abonnement altijd tegen de meest voordelige prijs!

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde tijdschriftnummers

✔️ Het tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️ Het tijdschrift wordt meteen verstuurd naar degene aan wie je het cadeau geeft

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Wie maak jij blij met een abonnement op de tijdschriften van ELLE? Met dit mooie cadeau geef jij een flinke dosis kennis over beauty en trends weg! Wil je ook ELLE magazine voor jezelf? Kies dan voor een ELLE proefabonnement of ELLE abonnement met cadeau.

Een ander lifestyle tijdschrift abonnement cadeau geven? Bekijk dan: