Elke maand interessante artikelen over wetenschap, natuur, geschiedenis, cultuur en techniek

National Geographic Magazine + welkomstcadeau

Ben je nieuwsgierig en wil je het liefst alles weten over onze planeet? Dan is een abonnement op National Geographic magazine echt iets voor jou. Al sinds 1888 is het de missie van National Geographic om de kennis over Moeder Aarde te vergroten en mensen bewust te maken van het belang van haar behoud. National Geographic Magazine verschijnt 14x per jaar (12 reguliere edities + 2 specials). Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

Kies je cadeau

National Geographic Magazine + welkomstcadeau

Ben je nieuwsgierig en wil je het liefst alles weten over onze planeet? Dan is een abonnement op National Geographic magazine echt iets voor jou. Al sinds 1888 is het de missie van National Geographic om de kennis over Moeder Aarde te vergroten en mensen bewust te maken van het belang van haar behoud. National Geographic Magazine verschijnt 14x per jaar (12 reguliere edities + 2 specials). Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

7x National Geographic Magazine + Droomreizen in Europa van €77,93 voor €49,99

3x National Geographic Magazine + Fotospecial van €30,24 voor €24,99

14x National Geographic + 6x National Geographic Traveler van €155,84 voor €74,95

Bestseller: 14x National Geographic Magazine + zwarte luxe Verzamelband van €117,85 voor €69,99. Dat is 40% korting!

14x National Geographic Magazine + originele National Geographic Verzamelband van €109,45 voor €69,99. Dat is 40% korting!

National Geographic Magazine

National Geographic Magazine is een blad voor nieuwsgierige mensen, mensen die méér willen weten. Indachtig onze missie ‘Inspiring people to care about the planet’, belichten we in alles wat we doen de pracht, de veelzijdigheid én de kwetsbaarheid van onze aarde. De Nederlandstalige editie bestaat inmiddels achttien jaar en bevat naast vele internationale reportages ook verhalen, die nieuw licht werpen op bijzondere plekken in onze eigen omgeving.

Veel voordeel voor abonnees

Als abonnee van National Geographic steunt u het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society, krijgt u het tijdschrift thuisgestuurd voordat het in de winkel ligt en geniet u niet alleen thuis maar ook op reis via de gratis digitale versie op uw smartphone of tablet via Tijdschrift.nl. Daar kunt u ook direct na aanmelding tot 3 maanden teruglezen. Ook ontvangt u 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Reviews

4,5

Gemiddelde van 30 reviews

17
10
2
1
0
Prachtig en boeiend tijdschrift
Rein |
De foto's zijn altijd knap en spectaculair
Veel leerzaam zowel cultuur als wetenschap
Rhido |
Ik heb zowel een abonnement op de National Geographic als de Traveler genomen. Ik ben zeer tevreden. En het fijne is dat je het zowel op papier als digitaal kunt gaan lezen. Wat ik wel jammer vind is dat een reguliere jaarabonnement op de National Geographic best wel prijzig is. Ik zou het eigenlijk fijner vinden als je ook voor als reguliere abonnement per halfjaar mee kunt afsluiten. Zodat je het per halfjaar mee kunt gaan betalen. maar verder is alles prima!
Bekijk meer reviews (28)

Abonneevoordelen

1
Je ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement
2
Je ontvangt het tijdschrift thuis, nog voordat het in de winkel ligt
3
Je steunt de National Geographic Society
4
Je kunt National Geographic gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl

National Geographic abonnement met cadeau

Duik in de wereld van natuur, cultuur, techniek en wetenschap met een abonnement op de National Geographic. Met als ultieme missie: “Inspiring people to care about the planet”. Dat doet het tijdschrift door middel van leerzame artikelen, adembenemende fotografie en interessante reportages. Laat je meenemen op reis door onze planeet met National Geographic!

Meer informatie over het National Geographic abonnement met cadeau

Het National Geographic tijdschrift is de ultieme keuze voor nieuwsgierige mensen die meer te weten willen komen over onze planeet. National Geographic bestaat al sinds 1888 en doet er alles aan om de kennis over onze Aarde te vergroten en te verspreiden, zodat we er allemaal met meer liefde mee om gaan. Niet alleen de schoonheid en wonders van onze planeet komen in het blad aan bod, maar ook haar kwetsbaarheid en uitdagingen.

Geniet van National Geographic met een prachtig cadeau

Om je te verwelkomen als National Geographic abonnee, bieden we je de keuze uit een aantal mooie welkomstcadeaus. Dit cadeau aanbod varieert elke maand, zodat je zeker weet dat je een unieke deal van ons ontvangt. Denk aan een inspirerende scheurkalender, een prachtig reisboek of een tijdschrift Special. Kies zelf jouw favoriete cadeau bij je National Geographic abonnement via actieabonnement.nl!

Waarom een National Geographic abonnement met cadeau via actieabonnement.nl?

Bestel jouw National Geographic abonnement met cadeau vandaag nog via actieabonnement.nl en geniet van de meest voordelige actievoorwaarden:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Krijg toegang tot de digitale editie van de National Geographic

✔️ Bestel binnen één minuut jouw National Geographic abonnement met cadeau

✔️ Kies een GRATIS welkomstcadeau bij je National Geographic abonnement

✔️ Verleng of annuleer je National Geographic abonnement gemakkelijk

Dus: met welk cadeau ga jij jezelf verwennen? Regel jouw abonnement binnen één minuut en selecteer je favoriete cadeau. Veel plezier!

Een ander wetenschappelijk tijdschrift abonnement met cadeau bestellen? Bekijk ons uitgebreide assortiment: