Cosmopolitan cadeau geven

Cadeau-abonnement stopt automatisch

Op zoek naar een origineel en praktisch cadeau waar je jouw beste vriendin, nichtje of zus gegarandeerd razend enthousiast mee maakt? Geef dan een abonnement op de Cosmopolitan cadeau!

De Cosmopolitan is één van de grootste lifestyle magazines voor jonge vrouwen. Geen onderwerp wordt onder stoelen of banken geschoven: van relatieadvies en dirty talk tot modetrends en bitcoins. Al deze – en nog veel meer – onderwerpen komen aan bod in de altijd eerlijke Cosmopolitan.

€ 30,00

Meer informatie over het cadeau geven van Cosmopolitan

De Cosmopolitan is ideaal voor jonge vrouwen tussen de 20 en 35 jaar oud. Het blad bespreekt vrijwel elk lifestyle gerelateerd onderwerp en is daarbij altijd goudeerlijk. Je wordt op de hoogte gehouden van de belangrijkste mode-, food- en reistrends én leert in elke editie over liefde, relaties, seks, vriendschap, carrière, financiën en persoonlijke ontwikkeling.

Kortom: het ultieme lijfblad voor jonge vrouwen die willen groeien in hun persoonlijke én zakelijke leven

Geef een Cosmopolitan abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Door via actieabonnement.nl een Cosmopolitan abonnement cadeau te doen, weet je zeker dat je de beste actievoorwaarden en het meeste voordeel krijgt:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde tijdschriftnummers

✔️ Het tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️ Het tijdschrift wordt meteen verstuurd naar degene aan wie je het cadeau geeft

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Dus: wie maak jij blij met een Cosmopolitan abonnement? Regel het cadeau abonnement in een handomdraai en schenk eindeloos veel leesplezier! Zelf fan van Cosmopolitan? Wij hebben ook Cosmopolitan abonnementen met cadeau of Cosmopolitan proefabonnementen in ons assortiment.

Een ander lifestyle tijdschrift abonnement cadeau geven? Bekijk dan: