Proefabonnement ELLE

Het proefabonnement stopt automatisch

In ELLE staan mode, trends, beauty en gezondheid centraal. En altijd met een feministische touch! Het blad stimuleert je niet alleen om jezelf te ontwikkelen en je eigen stijl te vinden, maar houdt je ook op de hoogte van wat er in de maatschappij leeft.

Ben jij maatschappelijk bewust, houd je van mode en wil je altijd up-to-date blijven van de belangrijkste beauty trends? Dan is ELLE het perfecte tijdschrift voor jou!

30,00

Meer informatie over ELLE proefabonnementen

Thema’s als fashion, make up, shoppen, lifestyle en decoration komen allemaal terug in de vele interviews, reportages en trendoverzichten van ELLE. Het magazine is zorgvuldig samengesteld door diverse experts, met als doel om jou te gidsen door het fashion-landschap – ongeacht het seizoen.

Niet alleen grote merken en celebs krijgen de aandacht: ook kleinere, onbekende brands en trendsetters komen aan bod. ELLE gaat echter verder dan alleen mode en richt zich ook op belangrijke thema’s als politiek, diversiteit, carrière, astrologie en geldzaken. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de belangrijkste trends op zowel mode als maatschappelijk gebied!

Met een ELLE proefabonnement zit je nergens aan vast

We begrijpen dat het fijn is om de ELLE eerst uit te proberen, voordat je vast zit aan een langlopend abonnement. Daarom kun je via actieabonnement.nl de ELLE uitproberen met een proefabonnement! Kies voor een proefabonnement van 3, 6 of 12 ELLE nummers en ontdek of ELLE echt bij je past. Zodra je het laatste nummer ontvangen hebt, stopt je proefabonnement automatisch. Dat is wel zo eerlijk.

Probeer dus met een gerust hart het ELLE tijdschrift, of bekijk één van onze andere tijdschrift proefabonnementen.

Waarom zou je kiezen voor een proefabonnement op ELLE via actieabonnement.nl?

Bij actieabonnement.nl weet je zeker dat je nergens aan vast zit. No strings attached, beloofd. Bovendien profiteer je bij actieabonnement.nl van veel meer extra voordelen:

✔️ Je profiteert altijd van de meest voordelige acties en aanbiedingen

✔️ Jouw ELLE proefabonnement wordt automatisch stopgezet

✔️ Je krijgt toegang tot de digitale editie van de Elle

✔️ Bestel binnen één minuut jouw Elle proefabonnement

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Je kunt jouw ELLE proefabonnement gemakkelijk via deze pagina regelen. We geven je vervolgens direct toegang tot de digitale editie van het huidige tijdschriftnummer. Zo kun je gelijk beginnen met lezen en genieten van de wereld van ELLE. Veel leesplezier!

Geef ELLE leesplezier cadeau met ons ELLE cadeau abonnement of kies zelf voor een ELLE abonnement met cadeau na afloop van je proefabonnement.

Meer mode of lifestyle tijdschriften lezen? Ontdek dan ons Cosmopolitan proefabonnement, Harper's Bazaar proefabonnement of het proefabonnement op de JAN.