JAN biedt inhoudelijke thema’s en deelt daarnaast de laatste trends op het gebied van mode, beauty, wonen, reizen en culinair

Jan Magazine + welkomstcadeau

JAN biedt inhoudelijke thema’s en deelt daarnaast de laatste trends op het gebied van mode, beauty, wonen, reizen en culinair. Jan verschijnt 13x per jaar. Waarvan 11 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze gemakkelijk opzegbaar.

Kies je cadeau

Jan Magazine + welkomstcadeau

JAN biedt inhoudelijke thema’s en deelt daarnaast de laatste trends op het gebied van mode, beauty, wonen, reizen en culinair. Jan verschijnt 13x per jaar. Waarvan 11 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze gemakkelijk opzegbaar.

3x JAN + VakantieJAN (t.w.v €7,99) samen voor €19,99

10x JAN + Deblon legging (t.w.v €139,95) samen voor €64,99

6x JAN + Kevin Murphy HYDRATE.ME set (t.w.v €90,95) samen voor €44,99

7x JAN + Marie-Stella-Maris Summer Set (t.w.v. €81,50) voor €49,99

10x JAN + Shoptegoed bij Denise Roobol (t.w.v €130,-) samen voor €64,99

10x JAN & 4x JAN Living + Anna+Nina set (t.w.v. €158) samen voor €79,99

10x JAN + Laauw Retiro tas (t.w.v €139,-) voor €64,99

13x JAN + 1 jaar JAN Living + Kepri Cotton dekbedset (t.w.v. €219) voor €99,99

10x JAN + Leren Burkely tas (t.w.v €139,95) voor €64,99

10x JAN + By-Bar tas (t.w.v. €159,95) voor €64,99

JAN de glossy die je raakt

JAN is het authentieke, puur Nederlandse, glossy merk dat je raakt. Met de internationale look en feel inspireert het dagelijks intelligente vrouwen met bijzondere, herkenbare en kwalitatieve interviews en prachtige fotografie. JAN is down-to-earth en biedt inhoudelijke thema’s en deelt de laatste trends op het gebied van mode, beauty, wonen, reizen en culinair.

Nóg meer JAN

Een abonnement op het leukste blad van Nederland! Je geniet van exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen. En wist je dat je nu ook de vakantieJAN en JAN winterboek ontvangt bij een jaarabonnement?

Abonneevoordelen

1
Je ontvangt JAN altijd bij je thuis
2
Je geniet als abonnee van exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen
3
Je kunt JAN gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
4
Je mist nooit meer een uitgave

Wat anderen ervan vinden

JAN abonnement met cadeau

Ben je op zoek naar een abonnement op een echte glossy? Zoek dan niet verder! De tijdschriften van JAN inspireren energieke en intelligente vrouwen met hun prachtige fotografie en herkenbare interviews. Wil je alles weten op het gebied van mode, beauty en lifestyle? Met de magazines van JAN ben je verzekerd van urenlang leesplezier en bladeren!

Meer informatie over het JAN abonnement met cadeau

De tijdschriften van JAN kenmerken zich door de fijne dosis humor en de nuchterheid waarmee de artikelen geschreven zijn. Fijne leesverhalen met herkenbare onderwerpen maken het een tijdschrift dat je makkelijk wegleest. JAN laat zich niet meeslepen met al het moois en moeilijks dat zich tegenwoordig regelmatig aandient in het echte leven.

Geniet van JAN met een prachtig cadeau

Nu ontvang je niet alleen de magazines van JAN, maar ook een prachtig en uniek welkomstcadeau naar keuze! Elke maand hebben we een nieuw aanbod aan de mooiste cadeaus zodat je verzekerd bent van een unieke deal. Zo geniet je naast de glossy JAN ook van een zelf uitgekozen cadeau! Denk bij de cadeaus aan een pakket van Rituals, een boek of een tijdschrift special.

Waarom een JAN abonnement met cadeau via actieabonnement.nl?

Wanneer je een abonnement afsluit via actieabonnement.nl geniet je altijd van de meest voordelige voorwaarden. Bestel gemakkelijk een abonnement naar keuze en ontvang jouw favoriete welkomstcadeau!

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Krijg toegang tot de digitale editie van JAN

✔️ Bestel binnen één minuut jouw JAN abonnement met cadeau

✔️ Kies een GRATIS welkomstcadeau bij je JAN abonnement

✔️ Verleng of annuleer je JAN abonnement gemakkelijk