JAN Magazine

Cadeau-abonnement stopt automatisch

JAN biedt inhoudelijke thema’s en deelt daarnaast de laatste trends op het gebied van mode, beauty, wonen, reizen en culinair. Jan verschijnt 13x per jaar. Waarvan 11 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze gemakkelijk opzegbaar.

50,00

Meer informatie over het cadeau geven van JAN

JAN staat voor glossy, authenticiteit, liefde en de nodige dosis humor. In JAN wordt ieder onderwerp eerlijk besproken, altijd met een nuchtere blik. Het Nederlandse glossy merk heeft internationale stijl en is perfect voor wie een actief, sociaal leven wil combineren met werk, een gezin en de drive om alles uit het leven te halen.

Waarom is een JAN abonnement een leuk cadeau?

Een abonnement op JAN geeft de lezer inspiratie en motivatie om alles uit zijn of haar leven te halen. Kies zelf welk abonnement je cadeau geeft, en verras iemand bijvoorbeeld 6, 9 of zelfs 12 maanden lang met een nieuw exemplaar van de JAN, voor heerlijk veel leesplezier!

Geef een JAN abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Geef iemand een JAN tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau en laat hem of haar genieten van de voordeligste actievoorwaarden en deals:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde JAN tijdschriftnummers

✔️ Het JAN tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander

✔️ Bestel binnen één minuut het JAN tijdschrift abonnement

Dus: waar wacht je nog op? Verras de ander met een abonnement op de JAN! Leesplezier gegarandeerd. Gun jezelf een JAN proefabonnement of een JAN abonnement met cadeau.

Een ander lifestyle tijdschrift abonnement cadeau geven? Bekijk dan: