National Geographic Historia cadeau geven

Cadeau-abonnement stopt automatisch

Wil je een origineel, inspirerend, leerzaam én praktisch cadeau geven aan iemand die houdt van alles wat met onze geschiedenis te maken heeft? Kies dan voor een abonnement op de National Geographic Historia! Dit tijdschrift neemt de lezer mee op reis door zowel het verleden als het heden, en vertelt over onze voorouders, andere culturen, ontwikkelingen in de klassieke oudheid en thema’s uit de moderne tijd.

35,00

Meer informatie over het cadeau geven van National Geographic Historia

In de National Geographic Historia vind je prachtige fotografie, educatieve infographics en inspirerende verhalen. Welke overwinningen en obstakels hebben onze (verre) voorouders gekend? Hoe is onze huidige cultuur tot stand gekomen? En wat kunnen we  nu eigenlijk leren van onze geschiedenis? National Geographic Historia legt het je exact uit. Smullen dus voor elke geschiedenis liefhebber!

Waarom is een National Geographic Historia abonnement een leuk cadeau?

Een abonnement op National Geographic Historia is een ideaal cadeau voor liefhebbers van cultuur, geschiedenis en kunst. Kies zelf welk abonnement je cadeau geeft, en verras iemand bijvoorbeeld 6, 9 of zelfs 12 edities lang met een nieuw exemplaar van de National Geographic Historia, voor oneindig veel leesplezier!

Geef een National Geographic Historia abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Door een abonnement op de National Geographic Historia te geven via actieabonnement.nl weet je zeker dat je profiteert van de beste actievoorwaarden en extra veel voordeel:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief
✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde National Geographic Historia tijdschriftnummers
✔️ Het National Geographic Historia tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen
✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander
✔️ Bestel binnen één minuut het National Geographic Historia tijdschrift abonnement

Kies voor een origineel cadeau waar de ontvanger ook écht (dagelijks) gebruik van maakt. Verras de hem of haar met een abonnement op de National Geographic Historia! Leesplezier is absoluut gegarandeerd.

Ook beschikbaar in het National Geographic Historia assortiment:

Meer interessante tijdschriften cadeau geven? Geef dan ook een van deze cadeau abonnementen: