Welk abonnement geef jij?

Een cadeau nodig voor een echte ambitieuze vrouw? Harper’s Bazaar neemt je mee in de wereld van stijl, beauty, carrière en cultuur. Gericht op de echte carrièretijgers, die zich ook nog eens graag goed kleden, vertelt Harper’s Bazaar mooie verhalen over de laatste trends, de prachtigste vakantiebestemmingen en business. Laat je inspireren door rubrieken die ervaringen van leiders en entrepreneurs vertellen. Welke vrouw in jouw leven verdient een abonnement op dit inspirerende tijdschrift?

55,93 50,00

Meer informatie over het cadeau geven van een Harper’s Bazaar abonnement

Lees niet alleen over trends en carrière, maar ook over kunst, design en reizen. Doordat de magazines van Harper’s Bazaar zoveel verschillende interessante onderwerpen bespreken, is het een tijdschrift dat goed past bij veel vrouwen van nu.

Als je een abonnement op Harper’s Bazaar weggeeft, geef je iemand urenlang leesplezier en een grote dosis inspiratie. Ook een cadeau voor jezelf? Kies dan een proefabonnement op Harper’s Bazaar of ga voor een abonnement op Harper’s Bazaar met cadeau.

Geef een Harper’s Bazaar abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Het is heel makkelijk om een abonnement op Harper’s Bazaar cadeau te doen aan iemand. Dit unieke cadeau valt vast en zeker goed in de smaak! Als je een abonnement cadeau doet via Actieabonnement.nl ben je verzekerd van veel voordelen:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde tijdschriftnummers

✔️ Het tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️ Het tijdschrift wordt meteen verstuurd naar degene aan wie je het cadeau geeft

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Welke vrouw in jouw omgeving verras jij met een abonnement op Harper’s Bazaar? Dit tijdschrift is geschikt voor zowel jonge vrouwen als wat oudere vrouwen. Succes gegarandeerd!