JAN proefabonnement

Het proefabonnement stopt automatisch

JAN staat voor glossy, authenticiteit, liefde en een flinke dosis humor. In dit tijdschrift wordt geen enkel onderwerp onder stoelen of banken geschoven en krijg je eerlijke gesprekken en informatie aangeboden. Altijd met de nodige nuchterheid.

50,00

Meer informatie over JAN proefabonnementen

Het JAN magazine is een Nederlands glossy merk met internationale stijl. Dit blad is perfect voor bewogen en bevlogen 30+ers die midden in het leven staan, houden van een actief sociaal leven en ondertussen ook nog een gezin combineren met een veelvragende baan. Grote kans dat jij ook zo iemand bent.

JAN neemt je mee in de wereld van fijne spullen, mooie vakanties, heerlijke uitstapjes en verhalen over onderwerpen die bij het leven horen. Van liefde en vriendschap tot mode en wonen: JAN heeft (en geeft!) het je allemaal.

Met een JAN proefabonnement zit je nergens aan vast

Wil je het JAN magazine eerst uitproberen, zodat je zeker weet dat dit het juiste blad voor jou is? Bij actieabonnement.nl kan je de JAN 4, 8 of 13 keer uitproberen via een proefabonnement. Je proefabonnement stopt automatisch, dus je zit helemaal nergens aan vast. En de kleine lettertjes? Die zijn er niet.

Geniet dus van JAN’s glossy wereld met no strings attached. Liever een ander magazine uitproberen? Bekijk dan onze andere proef abonnementen. De keuze is aan jou!

Waarom zou je kiezen voor een proefabonnement op JAN via actieabonnement.nl?

Wel de lusten, maar zeker niet de lasten: dat is een JAN proefabonnement van actieabonnement.nl in een notendop. Probeer het tijdschrift zo vaak als je wil, zodat je zeker weet dat jij en JAN matchen. Geniet bovendien van voordelige aanbiedingen als je via actieabonnement.nl bestelt:

✔️ Je profiteert altijd van de meest voordelige acties en aanbiedingen

✔️ Jouw JAN proefabonnement wordt automatisch stopgezet

✔️ Je krijgt toegang tot de digitale editie van de JAN

✔️ Bestel binnen één minuut jouw JAN proefabonnement

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Bestel jouw JAN proefabonnement snel en eenvoudig. Nadat je besteld hebt, geven we je direct toegang tot de digitale editie van het huidige tijdschriftnummer. Je kunt dus direct beginnen met lezen. Veel plezier!

Fan van JAN? Geef JAN magazine cadeau of kies een JAN abonnement met cadeau.

Meer mode of lifestyle tijdschriften lezen? Ontdek dan ons Cosmopolitan proefabonnement, ELLE proefabonnement of het proefabonnement op de Harper's Bazaar.