National Geographic Traveler Proefabonnement

Het proefabonnement stopt automatisch

Wil jij alles weten over de wereld en reizen? Word je blij van onderwerpen als wetenschap en cultuur? Dan zijn de magazines van National Geographic Traveler echt iets voor jou! Duik in de wereld de ontdekkingsreizen en leer nieuwe plekken over de hele wereld kennen. De prachtige fotoreportages geven je een unieke inkijk van de mooiste plekken van de aardbol. 

30,00

Meer informatie over het National Geographic Traveler proefabonnement

Voor iedere reisliefhebber is de National Geographic Traveler een must om te lezen. De interessante verhalen en weetjes geven een heel ander beeld van de wereld. Bekijk foto’s van plekken waar je niet zo snel komt en doe inspiratie op voor je volgende reis. De combinatie van de verhalen en de foto’s zorgt voor een compleet beeld van de prachtige natuur aan de andere kant van de wereld. Laat je meenemen in de wereld van het reizen met de magazines van National Geographic Traveler.

Met een National Geographic Traveler proefabonnement zit je nergens aan vast

Toch nog niet helemaal zeker of de National Geographic Traveler echt iets voor jou is? Neem dan eens een proefabonnement op dit tijdschrift. Een proefabonnement houdt in dat je 3, 4 of 8 keer de tijdschriften van National Geographic Traveler ontvangt om zo te kijken of het magazine bij je past. Je zit nergens aan vast; het abonnement stopt vanzelf na de proefperiode. Je betaalt dus nooit extra.

Waarom een proefabonnement op National Geographic Traveler via Actieabonnement.nl?

Via Actieabonnement.nl sluit je heel eenvoudig jouw eigen proefabonnement af. Via deze pagina regel je alles om een aantal keer het tijdschrift van National Geographic Traveler te ontvangen. Je zit dus nergens aan vast en hoeft ook niet bang te zijn voor kleine lettertjes of extra kosten. Profiteer van heel veel voordelen als je via Actieabonnement.nl je proefabonnement bestelt:

✔️ Altijd de meest voordelige acties en aanbiedingen beschikbaar

✔️ Jouw National Geographic Traveler proefabonnement wordt automatisch stopgezet

✔️ Je krijgt toegang tot de digitale editie van de National Geographic Traveler

✔️ Bestel binnen één minuut jouw National Geographic Traveler proefabonnement

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

National Geographic Traveler cadeau geven? Of toch liever een abonnement op National Geographic Traveler met bijpassend cadeau? Ook dat is mogelijk via actieabonnement.nl!

Reviews

5,0

Gemiddelde van 6 reviews

4
2
0
0
0
Inspirerende reisbestemmingen
Jos |
National Geographic magazine is een voortreffelijke gids voor de beschreven landen. Aanbevelingswaard voor een ieder die deze landen wil bereizen. Mooie aanbevolen toeristische plekken en prachtige foto's ter illustratie.
Een geschenkje
Monique |
Dit was een geschenkje. Geen idee hoe het magazine bevalt...
Bekijk meer reviews (4)