Quest Junior cadeau geven

Cadeau-abonnement stopt automatisch

Wil je jouw eigen kind of dat van een ander verrassen met een leerzaam, leuk en inspirerend cadeau dat gegarandeerd tot interessante gesprekken aan de eettafel leidt? Geef hem of haar dan een abonnement op Quest Junior cadeau! Dit blad biedt heerlijk veel leesvoer aan kids tussen de 8 en 12 jaar die meer willen weten over het menselijk lichaam, techniek, natuur, geschiedenisvragen en de psyche van de mens.

27,50

Meer informatie over het cadeau geven van Quest Junior

De artikelen in Quest Junior worden altijd geschreven vanuit het perspectief van het kind. Het blad staat boordevol educatieve strips, wetenschappelijke feitjes, prachtige foto’s en intrigerende proefjes van expert Boy – een echte leraar biologie. Zo leert het kind op een leuke manier over verschillende onderwerpen uit het leven.

Waarom is een Quest Junior abonnement een leuk cadeau?

Een abonnement op Quest Junior maakt verschillende onderwerpen bespreekbaar en zorgt gegarandeerd voor vermakelijke gesprekken aan de eettafel met het hele gezin. Kies zelf welk abonnement je cadeau geeft, en verras hem of haar met bijvoorbeeld 5, 10 of zelfs 20 edities van de Quest Junior, voor lekker veel en leerzaam leesplezier!

Geef een Quest Junior abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Met een Quest Junior tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl krijg je altijd de voordeligste actievoorwaarden en deals aangeboden:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief
✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde Quest Junior tijdschriftnummers
✔️ Het Quest Junior tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen
✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander
✔️ Bestel binnen één minuut het Quest Junior tijdschrift abonnement

Dus: waar wacht je nog op? Kies voor een abonnement op Quest Junior en geef educatie, inspiratie én (lees)plezier cadeau!

Liever zelf de Quest Junior ontvangen?

Meer weetjes tijdschriften cadeau doen? Bekijk dan ook de volgende cadeau abonnementen: