Quote bericht over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Quote + welkomstcadeau

Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Quote verschijnt 14x per jaar. Waarvan 12 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

Kies uw cadeau

Quote + welkomstcadeau

Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Quote verschijnt 14x per jaar. Waarvan 12 reguliere edities en 2 specials. Na de actieperiode is deze eenvoudig opzegbaar.

6x Quote + Top 100 Jonge miljonairs (t.w.v. €12,50) samen voor €69,99

U ontvangt de Top 100 Jonge Miljonairs rond 8 mei bij u thuis

6x Quote + Quote 500-2023 (t.w.v. € 22,50) samen voor €69,99

Nolson poloshirt

6x Quote + Nølson poloshirt (t.w.v. €79,99) samen voor €69,99

5x Quote + Rituals Homme Collectie(t.w.v. €99) van €166,30 voor €49,99

5x Quote + Balmain Homme Grooming set (t.w.v. €165) samen voor €50

Quote

Het zakenblad Quote bericht maandelijks over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top. De combinatie van onderzoeksjournalistiek, eerlijke portretten en spetterende reportages, maakt Quote al drie decennia uniek.

Voor alle mensen met ambitie, ondernemer of ondernemend, is Quote een bijbel. Sta je d’r in, dan tel je mee. Quote maakt dromen waar en biedt een podium aan eenieder die rondloopt met een veelbelovende business case. Denk groot, lees Quote.

Reviews

5,0

Gemiddelde van 16 reviews

12
3
0
1
0
Op dit moment weer als vanouds
Eduard |
Had een tijdje te druk en was ver achter om de quotes te lezen en ben nu weer begonnen !
Fantastisch magazine
Raymond |
Na lang aarzelen en steeds elders te hebben gelezen, besloot ik eindelijk een abonnement te nemen. Op een zondag stuitte ik op de quote die me overtuigde en ik nam de stap om de qr-code te scannen. Bij het zien van wat werd geboden, wist ik direct: hier wil ik bij blijven. Dit abonnement maakt me erg gelukkig!
Bekijk meer reviews (14)

Abonneevoordelen

1
Een jaarabonnement op Quote is altijd inclusief de Quote 500 en een Quote Special
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Als zakelijke klant ontvangt u de factuur van uw abonnement direct in uw mailbox
4
U ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement

Quote abonnement met cadeau

In de Quote wordt elke maand de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven onder de loep genomen. Het blad staat vol interviews met ondernemers uit de zakenwereld, carrièretijgers en ambitieuze mannen en vrouwen. Niet voor niets is het motto van het tijdschrift: ‘Denk groot, lees Quote’!

Houd je van ondernemen en ben je ambitieus? Dan is de Quote een heerlijk blad voor jou.

Meer informatie over het Quote abonnement met cadeau

Quote combineert economische journalistiek met lifestyle, ondernemen en carrière maken. Alle trends en updates binnen het Nederlandse bedrijfsleven komen daarbij aan bod. Laat je inspireren door verhalen van ambitieuze ondernemers, mensen met geld en topmannen/-vrouwen, en leer hoe je zelf ook (nog hoger) die carrière ladder kunt beklimmen. .

Geniet van Quote met een prachtig cadeau

Als je via actieabonnement.nl een abonnement op de Quote afsluit, kun je kiezen uit verschillende welkomstcadeaus. Het aanbod wisselt per maand, zodat je zeker weten een unieke deal van ons krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een mooi t-shirt, een grooming set of een Rituals pakket. Waar word jij blij van?

Waarom een Quote abonnement met cadeau via actieabonnement.nl?

Bestel jouw Quote abonnement met cadeau via actieabonnement.nl en profiteer gegarandeerd van de meest voordelige actievoorwaarden en de beste deals:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Krijg toegang tot de digitale editie de Quote

✔️ Bestel binnen één minuut jouw Quote abonnement met cadeau

✔️ Kies een GRATIS welkomstcadeau bij je Quote abonnement

✔️ Verleng of annuleer je Quote abonnement gemakkelijk

Dus: met welk cadeau ga jij jezelf verwennen? Bestel jouw abonnement in een handomdraai en selecteer je favoriete cadeau. Veel plezier!