Populaire proefabonnementen

Neem een proefabonnement op jouw favoriete magazine

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten magazines. Daarom begrijpen we dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben we daar wat op bedacht; kies een tijdschrift dat je leuk lijkt en probeer deze voor een tijdje uit. Zo kom je erachter of jullie een goede match zijn! Door een proefabonnement te nemen op een tijdschrift naar keuze zit je nergens aan vast. Kijk eerst of het een abonnement op een tijdschrift bij je zou passen met een proefabonnement!

De leukste tijdschriften nu als proefabonnement

Op welk tijdschrift zou jij wel eens een proefabonnement willen hebben? Ons ruime assortiment aan tijdschriften zorgt ervoor dat er voor iedereen voldoende keus is. Ben je bijvoorbeeld veel bezig met sport en lifestyle? Neem dan eens een kijkje bij Runner’s World, Men’s Health en Women’s Health. Deze tijdschriften staan bomvol met tips en tricks over sporten en een gezonde levensstijl. Liever een tijdschrift over beauty en fashion? Dan zijn Harper’s Bazaar of Jan. Deze magazines vertellen je alles over de laatste trends! Ook voor de allerkleinste lezers hebben we leuke tijdschriften, zoals Quest Junior. Neem een kijkje tussen ons aanbod en kies jouw favoriete tijdschrift om uit te proberen!

De voordelen van een proefabonnement

Wil je niet vastzitten aan een abonnement voordat je zeker weet dat het tijdschrift echt iets voor jou is? Dat kan! Een van de voordelen van een proefabonnement is dat je nergens aan vast zit en eerst kijkt of het tijdschrift net zo leuk is als je had gedacht.

Een proefabonnement afsluiten gaat heel makkelijk en stopt daarbij automatisch. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je proefabonnement over gaat naar een regulier abonnement. Wij zorgen ervoor dat het abonnement vanzelf weer stopt. Ben je positief verrast door het proefabonnement? Dan stap je over naar een regulier abonnement!

Ons assortiment proefabonnementen

Het leuke aan de proefabonnementen is dat er zo ontzettend veel keus is! Door ons ruime aanbod heb je de mogelijkheid om veel verschillende soorten tijdschriften uit te proberen voordat je de knoop doorhakt. Zo weet je zeker dat je een abonnement kiest die echt bij jou past.  Hieronder een overzicht van ons aanbod: