JAN Living proefabonnement

De tijdschriften van JAN Living zijn perfect voor iedereen met een liefde voor interieur, heerlijk eten en mooie reizen. Het ideale tijdschrift om overal mee naar toe te nemen. Laat je meenemen in de interessante interviews en droom weg bij alle mooie reportages over prachtige interieurs.

35,00

Meer informatie over JAN Living proefabonnementen

Met een proefabonnement op de JAN Living ontvang je de magazines een paar keer, zonder aan een abonnement vast te zitten.  Zo heb je even de tijd om te kijken of een abonnement op de JAN Living wel echt iets voor jou is. Kies zelf hoe vaak je de tijdschriften wilt ontvangen. Hoeveel het proefabonnement kost, hangt af van hoeveel tijdschriften je wenst te ontvangen.

Met een JAN Living proefabonnement zit je nergens aan vast

Het proefabonnement op de JAN Living stopt automatisch. Hierdoor heb je nooit onverwachte kosten die je moet betalen. Als het proefabonnement goed bevallen is, heb je de optie om ervoor te kiezen om een echt abonnement te nemen op de JAN Living. Was het proefabonnement toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem, het loopt automatisch af. Naast het proefabonnement op de JAN Living, zijn er ook proefabonnementen voor andere tijdschriften. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar het proefabonnement op de JAN.

Waarom kiezen voor een proefabonnement op JAN living via actieabonnement.nl?

Als je graag wilt weten of je de magazines van JAN Living leuk genoeg vindt om ze vaker te ontvangen, is een proefabonnement een heel goed idee! Je zit nergens aan vast, het is makkelijk te bestellen en zo heb je de mogelijkheid om te kijken of je het tijdschrift echt leuk vindt.

✔️ Je profiteert altijd van de meest voordelige acties en aanbiedingen

✔️ Jouw JAN Living proefabonnement wordt automatisch stopgezet

✔️ Je krijgt toegang tot de digitale editie van JAN Living

✔️ Bestel binnen één minuut jouw JAN Living proefabonnement

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!