Alle sport specials van 2023 voor jou op een rijtje
Tour de France special 2023

De Tour de France Special van Bicycling levert je bladzijde voor bladzijde hoge Tourkoorts op. De wielerliefde van de Basken, de magie van een sprinttrein en een dag mee in een Tourploeg. Natuurlijk staat de Tour Special bol met alle etappes voor de heren en de dames en kan een ode aan Puy de Dôme niet ontbreken. En wat dacht je van een heerlijk interview met Bau & Lau?!

Elke Bicycling Tour de France Special heeft een unieke code waarmee je kans maakt op een Specialized Tarmac ter waarde van € 2.850.

Bestel nu

3x Bicycling + Tour de France special 2023

al vanaf
19,99
Men's Health The Ultimate Transformation Guide

Waarschijnlijk heb je de term ‘droogtrainen’ wel eens gehoord, maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen. Deze Droogtraingids is je stappenplan om in twaalf weken tijd naar een coverwaardig fysiek toe te trainen. We sloegen de handen ineen met Jasper Schmitz, de trainer van veel van onze coversterren, om dit handige handboek tot stand te laten komen. Onze belofte? Na het lezen van deze gids heb jij genoeg handvatten om je training, voeding en herstel te optimaliseren en eindelijk het fysieke resultaat te bereiken waar je misschien al zo lang naartoe werkt. Sixpack? Here I come!

Bestel nu

3x Men's Health + Droogtrain gids

al vanaf
19,99