JAN Living

Cadeau-abonnement stopt automatisch

JAN Living cureert 4 x per jaar het mooiste op het gebied van wonen, kunst, reizen en eten. Pagina's vól inspirerende interieurs en ateliers, interviews met creatieve geesten, de nieuwste woontrends van het seizoen, reisreportages met JAN’s signature wegdroomfotografie en de heerlijkste recepten. Kortom: alles wat het leven leuker maakt.

35,00

Meer informatie over het cadeau geven van JAN Living

Jan Living staat vol met al het mooie op het gebied van wonen, kunst, reizen en eten. Pagina's vól inspirerende interieurs en ateliers, interviews met creatieve geesten, de nieuwste woontrends van het seizoen, reisreportages met JAN’s signature wegdroomfotografie en de heerlijkste recepten. Kortom: alles wat het leven leuker maakt.

Waarom is een JAN Living abonnement een leuk cadeau?

Een abonnement op JAN Living geeft de lezer inspiratie en motivatie om alles uit zijn of haar leven te halen. Kies zelf welk abonnement je cadeau geeft, en verras iemand bijvoorbeeld 3, 6 of zelfs 9 keer een nieuw exemplaar van de JAN Living, voor heerlijk veel leesplezier!

Geef een JAN Living abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Geef iemand een JAN Living tijdschrift abonnement via actieabonnement.nl cadeau en laat hem of haar genieten van de voordeligste actievoorwaarden en deals:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde JAN Living tijdschriftnummers

✔️ Het JAN Living tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander

✔️ Bestel binnen één minuut het JAN Living tijdschrift abonnement

Dus: waar wacht je nog op? Verras de ander met een abonnement op de JAN Living! Leesplezier gegarandeerd. Gun jezelf een JAN Living proefabonnement.

Een ander lifestyle tijdschrift abonnement cadeau geven? Bekijk dan: