Men's Health cadeau geven

Cadeau-abonnement stopt automatisch

De Men’s Health is hét blad voor mannen die van een sportieve, actieve en gezonde lifestyle houden. En altijd willen groeien als persoon. Het tijdschrift staat vol met informatie en tips over voeding, training, mindset en mentale gezondheid.

Ken jij zo’n leergierig iemand? Bijvoorbeeld je broer, vader, neef of beste vriend? Dan is een Men’s Health abonnement absoluut een succesvol cadeau voor hem

30,00

Meer informatie over het cadeau geven van Men’s Health

Niet alleen onderwerpen als sport en voeding worden besproken in de Men’s Health, ook thema’s als relaties, seks en liefde passeren de revue. Het blad biedt je hapklare informatie in de vorm van praktische tips, wetenschappelijk onderbouwde artikelen, prachtige fotografie en diepgaande interviews met experts.

Met een abonnement op de Men’s Health geef je iemand dus gegarandeerd een dosis inspiratie voor een gezonde(re) en sportieve lifestyle! Kan je zelf ook dosis inspiratie gebruiken? Bestel dan het Men’s Health proefabonnement of ga voor een Men’s Health abonnement met cadeau.

Geef een Men’s Health abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Sluit jouw Men’s Health abonnement af via actieabonnement.nl en profiteer van voordelige actievoorwaarden en aantrekkelijke tarieven:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde tijdschriftnummers

✔️ Het tijdschrift abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen

✔️ Het tijdschrift wordt meteen verstuurd naar degene aan wie je het cadeau geeft

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Klaar om zijn leven naar een hogere, sportiever level te tillen? Geef dan een Men’s Health abonnement cadeau! Je regelt het snel en gemakkelijk. Veel geefplezier!

Een ander sportief blad cadeau geven? Bekijk dan ons Women's Health cadeau abonnement, Runner's World, of Bicycling tijdschrift abonnement om cadeau te geven.