Proefabonnement Runner's World

Proefabonnement stopt automatisch

Zijn sport en een gezonde levensstijl echt jouw ding? En word je gelukkig van een flink stuk rennen? Dan is Runner’s World zeker een leuk tijdschrift voor jou. Ben je er toch niet helemaal zeker van of je een abonnement wil op Runner’s World? Dan hebben wij een leuke oplossing; een proefabonnement.

40,00

Meer informatie over het Runner’s World proefabonnement

Zonder vast te zitten aan een duur abonnement lees je de tijdschriften van Runner’s World 3, 6 of 11 keer. Kies zelf hoeveel tijdschriften je graag wilt proberen om een goede indruk van het magazine te krijgen. Je betaalt geen verzendkosten; die zijn voor ons! De prijzen van de proefabonnementen verschillen met hoe vaak je het tijdschrift op je deurmat wilt ontvangen. De prijzen variëren tussen de €20 en €60. Door de verschillende opties aan proefabonnementen kies je zelf wat goed bij je past!

Met een Runner’s World proefabonnement zit je nergens aan vast

Met het proefabonnement geniet je een aantal keer van de tijdschriften van Runner’s World zonder dat je vastzit aan een echt abonnement. Als de proefperiode afgelopen is, kun je ervoor kiezen om een vast abonnement te nemen. Wanneer je dit liever niet wil, stopt het proefabonnement direct.

Waarom een proefabonnement op Runner’s World via actieabonnement.nl?

Neem nu makkelijk een kort abonnement op een tijdschrift dat je leuk lijkt. Is het toch niks voor jou? Het Runner’s World proefabonnement wordt automatisch stopgezet. Daarbij krijg je via actieabonnement.nl veel kortingen op al jouw favoriete proefabonnementen:

✔️ Altijd de meest voordelige acties en aanbiedingen beschikbaar

✔️ Jouw Runner’s World proefabonnement wordt automatisch stopgezet

✔️ Je krijgt toegang tot de digitale editie van de Runner’s World

✔️ Bestel binnen één minuut jouw Runner’s World proefabonnement

✔️ Je betaalt geen verzendkosten: die zijn voor onze rekening!

Ook in ons Runner's World abonnement:

Reviews

4,5

Gemiddelde van 10 reviews

7
2
0
1
0
Leuk!
Karin |
Leuk blad. Inspirerende verhalen
Alles voor de runners!
Pierre |
Altijd met interessante onderwerpen.
Top tijdschrift voor de hardlopers.
Bekijk meer reviews (8)