Runner's World cadeau geven

Cadeau-abonnement stopt automatisch

De Runner’s World is het meest gelezen hardloopblad in Nederland en België: wij begrijpen wel waarom! Het blad staat vol met tips, advies en inspirerende verhalen op het gebied van hardlopen. Een absolute must-read voor elke hardloopliefhebber.

40,00

Meer informatie over het cadeau geven van Runner’s World

De Runner’s World is ingedeeld aan de hand van de pijlers: Mensen, Spullen, Training, Voeding en Wedstrijden. Het onlangs door de ‘Art-Direction van het Jaar’ bladenprijs bekroonde tijdschrift is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers en draait om één ding: de liefde voor hardlopen.

Waarom is een Runner’s World abonnement een leuk cadeau?

Een Runner’s World abonnement als cadeau betekent eindeloos veel leesplezier bij de ontvanger. En dat niet alleen: een tijdschrift abonnement is ook nog eens praktisch, wordt echt gebruikt door de ontvanger en geeft hem of haar informatie, inspiratie én motivatie om te blijven hardlopen. Kies zelf voor welk abonnement je gaat en verras iemand maandenlang achter elkaar met een nieuw exemplaar van de Runner’s World !

Geef een Runner’s World abonnement cadeau via actieabonnement.nl

Geef je vriend(in), broer, vader of moeder een Runner’s World abonnement via actieabonnement.nl cadeau en laat hem of haar genieten van zeer voordelige actievoorwaarden en deals:

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief
✔️ Hij of zij krijgt toegang tot de digitale edities van alle bestelde Runner’s World tijdschriftnummers
✔️ Het Runner’s World abonnement is eenvoudig te annuleren of verlengen
✔️ Je geeft eindeloos veel leesplezier en inspiratie cadeau aan de ander
✔️ Bestel binnen één minuut het Runner’s World abonnement

Zin om een praktisch, inspirerend en informatief cadeau te geven? Kies dan voor een abonnement op het Runner’s World tijdschrift!  Liever Runner’s World voor jezelf houden? Bekijk dan het Runner’s World proefabonnement of Runner’s World abonnement met cadeau.

Een ander sportief tijdschrift cadeau geven? Bekijk dan ons Men's Health cadeau abonnement, Women's Health, of Bicycling tijdschrift abonnement om cadeau te geven.