Runner's World + welkomstcadeau

Runner’s World is 's lands grootste loopblad. De liefde voor lopen staat centraal. Met verhalen over lopers met een bijzonder verhaal. Met tips over training en voeding. Met autoriteit geschreven. Door de beste journalisten. Met de mooiste foto's van de meest gerenommeerde fotografen. Runner's World verschijnt 11x per jaar. Waarvan 10 reguliere edities en 1 special. Na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

Kies je cadeau

Runner's World + welkomstcadeau

Runner’s World is 's lands grootste loopblad. De liefde voor lopen staat centraal. Met verhalen over lopers met een bijzonder verhaal. Met tips over training en voeding. Met autoriteit geschreven. Door de beste journalisten. Met de mooiste foto's van de meest gerenommeerde fotografen. Runner's World verschijnt 11x per jaar. Waarvan 10 reguliere edities en 1 special. Na de actieperiode eenvoudig opzegbaar.

3x Runner's World + het boek Streep op de weg van Dolf Jansen (t.w.v €22,99) voor €19,99

3x Runner's World + Het boek Atleet zonder grenzen t.w.v. €20,00 voor €19,99

3x Runner's World + Boek: Trainen als een topatleet t.w.v. €20,00 voor €19,99

6x Runner's World + Rituals Homme Collectie (t.w.v. €99) van €159,48 voor €49,99

Hét blad voor hardlopers

Runner’s World is het grootste hardloopblad ter wereld en het meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Het inspireert én informeert lopers over alles wat met hardlopen te maken heeft – in het blad, maar ook op de talloze andere platformen. Met tips over training, wedstrijd, voeding en materiaal, maar ook met inspirerende verhalen en interviews met lopers van alle niveaus.

Veel voordeel voor abonnees

Als Runner’s Worldabonnee krijg je het blad thuisgestuurd, maar profiteer je ook van korting op de TCS Amsterdam Marathon en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. En je kunt Runner’s World gratis lezen op je tablet of telefoon via Tijdschrift.nl. Hier heb je direct na aanmelding toegang tot 3 maanden terug. Daarnaast ontvang je 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Reviews

4,5

Gemiddelde van 8 reviews

6
1
0
1
0
Informatief leesvoer
Lars |
Ik kijk er naar uit als ie in de brievenbus valt 😜
Snelle verzending en precies zoals je verwacht
Demi |
Met het aanschraffen van een klein abbonnementje heb ik een boek en 2 losse magazines erbij besteld. Deze waren heel snel binnen en echt super leuk! Voor de rest ben ik heel tevreden met de magazines van runnersworld en bewaar ik deze goed voor extra informatie!
Bekijk meer reviews (6)

1
Korting op de TCS Amsterdam Marathon
2
Korting op Runner's World Zandvoort Circuit Run
3
Je kunt Runner's World gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
4
Je ontvangt 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement

Runner’s World abonnement met cadeau

Krijg jij geen genoeg van hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft? Ben jij altijd in voor een gezonde levensstijl en sport je regelmatig? Duik dan eens in de wereld van Runner’s World. In dit magazine vind je van alles wat te maken heeft met een sportieve en healthy levensstijl. De onvergetelijke verhalen en de mooiste fotoreportages geven je een unieke inkijk in de hardloopwereld.

Meer informatie over het Runner’s World abonnement met cadeau

Runner’s World is speciaal voor de echte hardloop liefhebber samengesteld. Het grootste hardloopblad ter wereld staat bomvol met tips over hardlopen en voeding. Ook komen er uitgebreide adviezen aan bod over bijvoorbeeld het ideale trainingsschema. De nieuwste producten voor tijdens het hardlopen worden maandelijks uitgelicht en je leest alles over de juiste voeding die past bij een gezonde en fitte stijl.

Geniet van het Runner’s World abonnement met cadeau

Omdat we het heel leuk vinden als je je aansluit bij de Runner’s World familie, verwelkomen we elke nieuwe abonnee met een leuk cadeau. Elke maand hebben we nieuwe welkomstcadeaus zodat je ervan verzekerd bent dat je een uniek product ontvangt. Denk bijvoorbeeld aan een sporttas, bidon of een surprise box. Sluit een abonnement af op de Runner’s World en ontvang gratis een uniek cadeau!

Waarom een Runner’s World abonnement met cadeau via Actieabonnement.nl?

Als je een abonnement op Runner’s World afsluit via Actieabonnement.nl profiteer je altijd van heel veel voordelen. Kies jouw favoriete gratis welkomstcadeau en geniet van je abonnement!

✔️ Profiteer van een zeer voordelige prijs ten opzichte van het winkel tarief

✔️ Krijg toegang tot de digitale edities van alle bestelde Runner’s World

✔️ Bestel binnen één minuut jouw Runner’s World abonnement met cadeau

✔️ Kies een GRATIS welkomstcadeau bij je Runner’s World abonnement

✔️ Verleng of annuleer je Runner’s World abonnement gemakkelijk

Runner’s World is via actieabonnement.nl ook verkrijgbaar als Runner’s World proefabonnement of Runner’s World cadeau geven.

Liever een ander sportief tijdschrift abonnement met cadeau? Bekijk dan de andere sportieve tijdschriften in ons assortiment: