Stop met dromen, begin gewoon.

Geen uitstel, geen smoesjes. Dit jaar loop jij die halve marathon, heeft die yoga-oefening voor jou geen geheimen meer, doe jij die sixpack work-out met gemak en fiets je fluitend die Franse berg op.

Begin gewoon en laat je motiveren door Men’s Health, Women’s Health, Runner’s World of Bicycling.

3x Men's Health voor 15,-

Wat is het verschil tussen sixpacks en bierbuiken? De ene eigenaar weet zichzelf te motiveren, de ander niet. Al is een welvaartsbuikje na de feestdagen niet jouw fout. Het is volkomen begrijpelijk dat je omvang is toegenomen na een periode van veel gezelligheid aan tafel. Dit hebben we allemaal. We leven in een periode waarin naar de gym gaan moeilijker is dan een koffietje met koek scoren. Gelukkig kun je niet alleen je lichaam, maar ook je brein, trainen om hiermee om te gaan. Soms heb je simpelweg de juiste warming-up nodig. Hoe? Laat je motiveren door Men’s Health en maak van 2022 het jaar dat je de bank verliet en je sportieve dromen, groot of klein, realiseerde. Succes!

Bekijk nu

3x Women's Health voor 15,-

Stop met dromen, geen uitstel, geen smoesjes, begin gewoon!

3, 2, 1, Happy New Year! De champagne vloeit, de oliebollen gaan – letterlijk - als warme broodjes over de toonbank en voor je het weet rol je 2022 binnen. Het onzekere en stressvolle 2021 laat je achter je, maar helemaal lekker in je vel zit je nog niet. Zittend op de bank droom je van een lenig en gezond lichaam, gedachten gevuld met geluk en een kneitervolle batterij. Tijd om dat luchtkasteel om te toveren in realistische doelen en er het hele jaar vruchten van te plukken. Hoe? Laat je motiveren en inspireren door Women’s Health, stop met dromen en begin gewoon!

Bekijk nu

3x Bicycling voor 15,-

Als fietser stel je jezelf doelen. Je wil beter worden. Je wil langer en vooral sneller fietsen. Je wil straks fluitend die Franse berg op. Of met je vrienden het rondje Markermeer rijden. Geen uitstel, geen smoesjes. Stop met dromen, laat je inspireren door Bicycling en begin gewoon.

Bekijk nu

3x Runner's World voor 15,-

Bekijk nu