Stop met dromen, begin gewoon met sporten! Ontvang tijdelijk 3 nummers sportinspiratie voor slechts 15,- Na actieperiode eenvoudig opzegbaar

3x Women's Health voor 15,-

Om alles uit het leven te halen willen we ons fit voelen: fysiek én mentaal. Niet streven naar een sixpack, maar naar meer energie en veerkracht. Zodat we zonder problemen een sprintje kunnen trekken naar de trein en zware boodschappen de trap op kunnen tillen, maar ook mentaal weerbaar zijn om met tegenslagen om te kunnen gaan.

Women's Health is de grootste health glossy die 6x per jaar inspireert, informeert en je uitdaagt om je grenzen te verleggen – want buiten je comfortzone gebeuren de mooiste dingen. Stop met dromen, begin gewoon!

€ 15,00

3x Men's Health voor 15,-

We leven in een periode waarin naar de gym gaan moeilijker is dan een koffietje met koek scoren. Gelukkig kun je niet alleen je lichaam, maar ook je brein, trainen om hiermee om te gaan. Soms heb je simpelweg de juiste warming-up nodig.

Hoe?

Laat je motiveren door Men’s Health, met inspirerende en motiverende adviezen over gezondheid, voeding, fitness, psyche en persoonlijke verzorging voorziet Men’s Health mannen meer kennis en kracht. Succes boeken op sportief vlak en in het leven gaan immers hand in hand.

€ 17,97 € 15,00

3x Runner's World voor €15,-

Beginnen met (meer) hardlopen is minder ingewikkeld dan je denkt. Begin gewoon en merk wat het voor je doet. En laat je inspireren door het grootste hardloopblad ter wereld! Met Runner's World krijg je elke maand een enorme motivitatieboost in huis rondom alles wat met hardlopen te maken heeft. Met tips over training, wedstrijd, voeding en materiaal, maar ook met inspirerende verhalen en interviews met lopers van alle niveaus. Nu tijdelijk 3x voor slechts 15,-

€ 20,97 € 15,00

3x Bicycling voor €15,-

Als fietser stel je jezelf doelen. Je wil beter worden. Je wil langer en vooral sneller fietsen. Je wil straks fluitend die Franse berg op. Of met je vrienden het rondje Markermeer rijden. Geen uitstel, geen smoesjes. Stop met dromen en laat je inspireren door Bicycling. Met artikelen over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Met exclusieve reportages, eigenzinnige testen, diepgang en humor.

€ 17,97 € 15,00